Palestiinalainen artisti Jowan Safadi vieraili Helsingissä

Jowan_RenazPalestiinalainen artisti Jowan Safadi vieraili Helsingissä tuoreen, hänestä kertovan dokumenttielokuvan julkistamisen tiimoilta. Namrud – Troublemaker -elokuva nähtiin Tenho Restobarissa Helsingissä 14. joulukuuta 2017. Fernando Romero-Forsthuberin elokuvassa seurataan Safadin elämää kantaaottavana palestiinalaisena taiteilijana Haifassa, Israelissa. Elokuvanäytöksen jälkeen ohjelmassa oli Safadin haastattelu sekä keskustelua yleisön kanssa. Lopuksi Safadi esitti muutaman kappaleen. Tilaisuuden juonsi toimittaja Renaz Ebrahimi.

Jowan Safadi oli vainotuille taiteilijoille suunnatussa Safe Haven -residenssissä Helsingissä vuonna 2016. Turvaresidenssejä organisoi Perpetuum Mobile ry:n Artists At Risk -projekti yhteistyössä Helsinki International Artist Programme (HIAP):n kanssa. Musiikkineuvosto on yksi Safe Haven Helsingin yhteistyötahoista. Safadin vierailu toteutettiin Safe Haven Helsinki -järjestöverkoston yhteistyönä.

Comments are closed.