Hallituksen edustajat tapasivat Vihreitä eduskunnassa

Musiikkineuvoston hallituksen edustajat tapasivat tiistaina 17. huhtikuuta 2018 eduskunnassa Vihreiden kansanedustaja Jani Toivolaa, hänen avustajaansa Nitin Soodia sekä kansanedustaja Outi Alanko-Kahiluodon avustajaa Hanna Hannusta.

Tapaamisessa keskusteltiin mm. musiikkikoulutuksen jatkumon turvaamisesta ja taiteen perusopetuksesta. Keskustelua herättivät myös hyvitysmaksu sekä VOS-uudistus – erityisesti vapaan kentän kehittäminen, jonka osalta VOS-uudistusehdotusta ollaan viemässä eteenpäin. Lisäksi puheenaiheena oli taiteilijoiden ilmaisunvapautta tukeva Safe Haven -turvaresidenssitoiminta sekä Suomessa turvapaikanhakijoina olevien muusikkojen tilanne.

Kiitos antoisasta keskustelusta Jani Toivola, Nitin Sood ja Hanna Hannus!

Comments are closed.