Ilmaisunvapausklubi la 9.6.: Laulun vapaus

ramy_pink_3Artists at Risk, Suomen PEN ja Suomen musiikkineuvosto järjestävät Ilmaisunvapausklubin Tenho Restobarissa (Helsinginkatu 15) lauantaina 9. kesäkuuta 2018 klo 18–20. Tilaisuuden teema on laulun vapaus.

Ilmaisunvapausklubi: Ramy Essam – Laulun vapaus

Ramy Essam on arabiankielisen rock-musiikin supertähti, joka on joutunut jättämään kotimaansa Egyptin voidakseen jatkaa kantaaottavan musiikin tekemistä. Nykyään Ramy viettää aikaa Ruotsissa ja Suomessa. Helmikuussa julkaistu uusi kappale Balaha johti pidätyksiin Egyptissä: kappaleen sanoittaja, runoilija Galal El-Behairy on keskellä sotaoikeusprosessia ja Ramysta itsestäänkin on annettu pidätysmääräys. Lue lisää >

Klo 18.00 paneelikeskustelu:
Ilmaisunvapausklubilla keskustellaan Ramyn ja Galalin casesta, ilmaisunvapaudesta Egyptissä ja siitä, mitä Suomi voi tehdä tilanteessa. Keskustelua johtaa toimittaja Iida Simes.

19:00 live-esiintyminen:
Megaphone X eli Ramy Essam, Tommy Lindgren (voc), Linda Fredriksson (sax) ja Felix Zenger (beatbox).

Tapahtuma on ilmainen, keskustelukieli englanti. Tervetuloa!

Tapahtuma Facebookissa >

Comments are closed.