Pertin Valinnan radiokampanja juhlistaa musiikkialan monimuotoisuutta

Musiikkineuvosto tilasi Pertin Valinnalta joulukuussa 2018 radiokampanjan, josta nautittiin myös Radio Helsingin taajuudella.

Pertin Valinta on Outsider-taiteen välitystoimisto, sekotavarakauppa ja Galleria. Pertin Valinnan taustalla vaikuttaa Pertti Kurikan Nimipäivät -punkbändi, joka jatkaa yhteiskunnallista vaikuttamistyötään yrittäjänä ja osatyökykyisten taiteilijoiden työllistäjänä.

Musiikkineuvosto tilasi Pertin Valinnalta Suomalaisen musiikin päivän (8.12.2018) kunniaksi radiokampanjan, joka juhlistaa yhdenvertaisuutta musiikkialalla ja nostaa esiin kiinnostavia suomalaisia musiikin tekijöitä yhteiskunnan marginaalista. Pertin Valinta tuotti kampanjan yhdessä Lyhty ry:n alla toimivan KiviMedian radiotoimittajien kanssa.

Kampanjan tuotokset ovat kuultavissa Radio Helsingin sivuilla.

Tutustu kampanjaan >

Comments are closed.