Kevätkokouksessa valittiin uusi hallitus

Musiikkineuvoston sääntömääräinen kevätkokous järjestettiin keskiviikkona 26. elokuuta 2020 koronan vuoksi myöhäistetysti ja etäyhteyksin.

Kokouksessa vahvistettiin vuoden 2019 tilinpäätös ja myönnettiin hallitukselle vastuuvapaus.

Tuore hallitus

Kokouksessa valittiin uusi hallitus. Erovuorossa olivat puheenjohtaja Ahti Vänttinen (Muusikkojen liitto), hallituksen varsinainen jäsen Johanna Talasniemi (Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ry), varsinainen jäsen Jouni Auramo (Suomen musiikkioppilaitosten liitto ry) sekä varajäsen Leif Nystén (Finlands Svenska Sång- och Musikförbund).

Puheenjohtajaksi valittiin Sanni Kahilainen (Muusikkojen liitto). Varsinaisiksi jäseniksi valittiin Annika Mylläri (Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ry) sekä Leif Nystén (Finlands Svenska Sång- och Musikförbund) ja varajäseneksi Nina Rissanen (Suomen musiikkioppilaitosten liitto). Hallitusvaali suoritettiin suljetulla lippuäänestyksellä.

Hallituksen kokoonpano kokonaisuudessaan on 26. elokuuta alkaen

Sanni Kahilainen, puheenjohtaja
Suomen Muusikkojen Liitto ry

Mirja Kopra, varapuheenjohtaja
Suomen musiikinopettajien liitto (SMOL)

Sanna-Mari Holma
Suomen Työväen Musiikkiliitto (STM) ry

Annika Mylläri
Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ry

Leif Nystén
Finlands Svenska Sång- och Musikförbund (FSSMF)

Varajäsenet:

Markku Klami
Suomen Säveltäjät ry

Nina Rissanen
Suomen musiikkioppilaitosten liitto

Hallituksen toimintaan osallistuu nuorisoedustaja Sari Löytynoja.

Jäsentapaamisessa keskusteltiin koronakevään järjestelyistä

Kevätkokouksen jälkeen järjestetyssä jäsenistön tapaamisessa keskusteltiin Musiikkineuvoston tilaamasta, tutkija Hanna Isolammen tekemästä selvityksestä, jossa esitellään kevään ja kesän 2020 aikana asetettujen kokoontumisrajoitusten vuoksi ja koronan etenemisen estämiseksi tehtyjä toimenpiteitä, käytäntöjä ja suosituksia Suomen musiikkikentän eri sektoreilla.

Selvitys julkaistaan syksyn 2020 aikana.

Kiitos jäsenistölle osallistumisesta!