Musiikkineuvoston pääsihteeriksi Sari Löytynoja

Musiikkineuvoston tuore hallitus kokoontui ensimmäistä kertaa 15. syyskuuta 2020. Pääsihteeriksi valittiin helmikuusta 2020 nuorisoedustajana ja FMC Youth -työryhmän puheenjohtajana toiminut Sari Löytynoja. Löytynoja on myös Euroopan musiikkineuvoston EMC Fellows -ryhmän jäsen.

Löytynojaan voi olla yhteydessä sähköpostitse: sari.loytynoja@musiccouncil.fi tai puhelimitse +358 (0) 50 305 5763.

Kokouksen yhteydessä hallitus kiitti Ahti Vänttistä kahdeksan vuoden mittaisesta puheenjohtajuudesta.

Kuvassa hallituksen jäsen Leif Nystén, ent. puheenjohtaja Ahti Vänttinen, jäsen Annika Mylläri, varapuheenjohtaja Mirja Kopra, pääsihteeri Sari Löytynoja, puheenjohtaja Sanni Kahilainen sekä varajäsenet Nina Rissanen ja Markku Klami. Kuvasta puuttuu hallituksen jäsen Sanna-Mari Holma. Kuva: Lida Moeini.

Uusi nuorisoedustaja valitaan kuluvan syksyn aikana.