Musiikkineuvoston syyskokous pidettiin 23. marraskuuta

Musiikkineuvoston sääntömääräinen syyskokous järjestettiin maanantaina 23. marraskuuta 2020 etäyhteyksin. Kokouksen jälkeen jatkettiin jäsenistön yhteistapaamisen merkeissä.

Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2021 toimintasuunnitelma ja talousarvio, määrättiin hallituksen puheenjohtajan ja muiden jäsenten palkkiot sekä hyväksyttiin esitys jäsenmaksujen ja -ajan pitämisestä ennallaan.

Jäsenistön yhteisteistapaamisessa keskusteltiin vuoden 2021 kuntavaaleista

Jäsenistön yhteistapaamisessa syvennyttiin työryhmien toimittaman materiaalin pohjalta koottuun kuntapäättäjien muistilistaan liittyen FMC:n kuntavaalivaikuttamiseen. Jäsenistön yhteistapaamista fasilitoi konsultti Anna Moilanen. Osallistujat poimivat pienryhmissä materiaalin pohjalta painotuksia ja nostoja, joiden pohjalta kuntapäättäjät voisivat jatkossakin huomioida Suomen musiikkikentän moninaisen äänen, roolin ja haasteet.

Kuntavaalimateriaalia työstetään tapaamisessa tulleiden kehitysehdotuksien pohjalta, ja valmis materiaali toimitetaan jäsenistölle loppuvuoden aikana. Kuntavaalit järjestetään 18. huhtikuuta 2021.

Kiitos jäsenistölle osallistumisesta!