Lito Gilberto on uusi nuorisoedustaja

Musiikkineuvoston nuorisoedustajana on 7. joulukuuta 2020 aloittanut musiikkimanagerina työskentelevä Lito Gilberto. Gilberto toimii myös FMC Youth -työryhmän puheenjohtajana sekä osallistuu hallituksen työskentelyyn.

Gilberto toimii managerina kuudelle artistille tehden artistien kanssa töitä myös kansainvälisellä musiikkikentällä. Lisäksi Gilberto tekee vaikuttajamarkkinointia Imboys-vaateyritykselle.

“Haluan päästä vaikuttamaan musiikkikulttuuriin Suomessa – miltä se vaikuttaa ja miltä se kuulostaa. Kentän monipuolistaminen ja piilossa olevien äänien esilletuominen on asioita, jotka minua puhuttelevat”, sanoo Gilberto.

FMC Youth -työryhmän jäsenet ovat Inka Pärssinen, Janita Tiussa, Liisa-Maria Koskela ja Osku Jalkanen.

Lito Gilbertoon voit olla yhteydessä sähköpostitse:
litogilberto1@gmail.com