Katso jälkikäteen: Musiikki tekee hyvää -vaalipaneeli

Musiikkineuvoston Musiikki tekee hyvää -vaalipaneeli järjestettiin striimattuna 17. toukokuuta 2021 Helsingin keskustakirjasto Oodista. Paneelissa käsiteltiin kulttuurihyvinvointiin, musiikkialaan ja -koulutukseen sekä harrastamiseen liittyviä kysymyksiä.

Paneelissa olivat Anders Adlercreutz (rk), Outi Alanko-Kahiluoto (vihr), Paavo Arhinmäki (vas), Ritva Elomaa (ps), Sari Multala (kok), Riikka Pakarinen (kesk), Nasima Razmyar (sd) sekä Sari Tanus (kd). Paneelin moderoi toimittaja Johanna Korhonen.

Paneeli on katsottavissa jälkikäteen Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Youtube-kanavalta.
Tapahtuman alkuun klarinetisti Iines Kiuru esittää Béla Kovácsin teoksen Hommage a Manuel de Falla.

Katso tallenne >

Lämmin kiitos paneelin seuraajille!