Musiikkineuvoston hallituksen ja työryhmien edustajat tapasivat tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvisen

Musiikkineuvoston hallituksen ja työryhmien edustajat tapasivat tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvisen, erityisavustaja Eeva Kärkkäisen ja kulttuuriasiainneuvos Mari Karikosken keskiviikkona 22. syyskuuta 2021.

Tapaamisessa keskustelunaiheita olivat niin musiikin ammattilaisten, harrastajien kuin koulutuksen ajankohtaiset aiheet koskien erityisesti OKM:n yleisavustusten leikkauksia. Lisäksi keskusteltiin VOS-järjestelmästä, koronarajoituksista ja taiteen perusopetuksen tavoitteellisuuden tulevaisuudesta.

Musiikkineuvosto ilmaisi ministerille yhteistyön tärkeyden alaa koskevassa päätöksen teossa. Ministeri toi esiin toiveikkuutensa alan tulevaisuuden suhteen yhteiskunnan avautumisen myötä.

Kiitos työryhmille materiaalin valmistelusta ja kiitos ministeri Kurviselle avustajineen keskustelusta!