Pertin Valinnat -ohjelmassa keskusteltiin musiikkialan yhdenvertaisuudesta


Radio Helsingin Pertin Valinnat -ohjelmassa torstaina 30. syyskuuta keskusteltiin yhdenvertaisuudesta musiikkialalla. Miika Turusen vieraina olivat Musiikkineuvoston puheenjohtaja Sanni Kahilainen sekä Taiken outsider-taiteen läänintaiteilija Esa Vienamo.

Keskustelussa nostettiin esiin muun muassa musiikkialan vastuu yhdenvertaisuuden edistämisessä sekä yhteistyön merkitys alan sisällä.

”Musiikkialalla on vastuu tehdä niitä tekoja, jotka avaavat yhdenvertaisuuden mahdollisuuksia kaikille meidän alalla. On mielestäni mahtavaa, että tässä ajassa aiheeseen on herätty ja keskustelu on käynnistynyt”, toteaa Musiikkineuvoston puheenjohtaja Sanni Kahilainen.

Kuuntele Pertin Valinnat -ohjelman jaksot jälkikäteen Radio Helsingin sivuilla >

Pertin Valinnat -ohjelma nostaa esiin musiikkia marginaalista ja kiinnostavia outsider-taiteen tekijöitä eri taiteen aloilta. Ohjelmaa juontaa musiikkitoimittaja Miika Turunen ja sen tuottaa Pertti Kurikan Nimipäivät -punkbändin perustama tuotantoyhtiö Pertin Valinta yhteistyössä Lyhty ry:n Kivi Median ja True Equality -kumppanien kanssa. Ohjelma työllistää erityisiä taiteen tekijöitä. Ehdotuksia ohjelman musiikista ja vieraista voi lähettää osoitteeseen miika@pertinvalinta.fi.

Pertin Valinnat kuuluu Radio Helsingin taajuudella torstaisin klo 16–17.