Musiikkineuvosto on mukana MEP Groupin paneelikeskustelussa: Uudet kansainväliset näkökulmat musiikkikasvatuspolitiikan kehitykseen

Music Education Policy Group (MEP Group) järjestää vuosittaisen seminaarinsa 23.–25.11. verkkototeutuksena. Musiikkineuvosto on mukana musiikkikasvatusta ja -koulutusta koskevassa paneelikeskustelussa keskiviikkona 24. marraskuuta, jonka aiheena on uudet kansainväliset näkökulmat musiikkikasvatuspolitiikan kehitykseen.

Uudet kansainväliset näkökulmat musiikkikasvatuspolitiikan kehitykseen -paneelikeskustelu

Paneeliin osallistuvat Suomesta Musiikkineuvoston hallituksen varapuheenjohtaja Leif Nystén (Finlands Svenska Sång- och Musikförbund), hallituksen jäsen Annika Mylläri (Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ry) sekä Skotlannista Morag MacDonald (Creative Scotland), Dr. Stephen Broad (Royal Conservatoire of Scotland) ja John Wallace (Wallace Collection).

Tervetuloa seuraamaan paneelin keskustelua!

Tapahtumaan osallistumisen on maksutonta, mutta vaatii ennakkorekisteröitymisen. Katso lisätiedot ja ohjeet >

Tutustu tapahtuman muuhun ohjelmaan ja aikatauluun >