Ilmoittaudu mukaan Luovat alat ekologista siirtymää rakentamassa -tapahtumaan!

Ympäristöministeriö järjestää torstaina 12. toukokuuta klo 9.30–12.00 tapahtuman ekologisesta siirtymästä luovien alojen edustajille. Tapahtuman tarkoituksena on osallistaa luovien alojen toimijoita mukaan uuden ekologisen kestävyyden toimenpideohjelman tekemiseen.

Tapahtumassa puhumassa on muun muassa ympäristö- ja ilmastoministeri Emma Kari, Uudenmaan liiton maakuntajohtaja Ossi Savolainen, Taiteen edistämiskeskuksesta Antti Huntus, opetus- ja kulttuuriministeriön edustaja sekä lukuisia inspiroivia tekijöitä, kuten IHME-säätiön Paula Toppila ja Aalto-yliopiston Riikka Mäkikoskela.

Tapahtuman ohjelmassa on näyttelijä–laulaja Eija Ahvon esitys sekä Biolasten esittämänä ilmastoylikapellimestari Johanna Almarkin kantaesitys.

Tapahtuma järjestetään Säätytalolla (Snellmaninkatu 9-11, 00170 Helsinki) ja paikalle mahtuu 100 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Ilmoittaudu mukaan 28. huhtikuuta mennessä >