Kevätkokouksessa valittiin uusi hallitus

Musiikkineuvoston sääntömääräinen kevätkokous järjestettiin keskiviikkona 18. toukokuuta 2022 etäyhteyksin.

Kokouksessa vahvistettiin vuoden 2021 tilinpäätös ja myönnettiin hallitukselle vastuuvapaus.

Kokouksessa valittiin tuore hallitus

Kokouksessa valittiin uusi hallitus. Erovuorossa olivat puheenjohtaja Sanni Kahilainen (Muusikkojen liitto), hallituksen varsinainen jäsen Annika Mylläri (Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ry), varsinainen jäsen Nina Rissanen (Suomen musiikkioppilaitosten liitto ry) sekä varajäsen Leif Nystén (Finlands Svenska Sång- och Musikförbund).

Puheenjohtajaksi valittiin Niilo Tarnanen (Suomen Säveltäjät ry). Varsinaisiksi jäseniksi valittiin Sanna Katajavuori (Sulasol ry), Anna Dantchev (Muusikkojen liitto) sekä Sanna Saarinen (Suomen musiikkioppilaitosten liitto) ja varajäseneksi Paula Turkkila (Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ry). Hallitusvaali suoritettiin suljetulla lippuäänestyksellä ja sen seurauksena saatu tasatulos ratkaistiin arvalla.

Hallituksen kokoonpano kokonaisuudessaan on 18. toukokuuta alkaen

Niilo Tarnanen, puheenjohtaja, Suomen Säveltäjät ry
Sanna-Mari Holma, Suomen Työväen Musiikkiliitto (STM) ry
Anna Dantchev, Suomen Muusikkojen Liitto ry
Sanna Saarinen, Suomen musiikkioppilaitosten liitto (SML)
Sanna Katajavuori, Sulasol ry

Varajäsenet:
Paula Turkkila, Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ry
Kari Tikkala, Suomen musiikinopettajien liitto ry (SMOL)

Hallituksen toimintaan osallistuu nuorisoedustaja Lito Gilberto.

Kiitos puheenjohtajana toimineelle Sanni Kahilaiselle ja hallituksen jäsenille Annika Myllärille, Nina Rissaselle ja Leif Nysténille hyvästä työstä Musiikkineuvoston hallituksessa sekä onnittelut uusille jäsenille!

Jäsenistön yhteistapaamisessa tutustuttiin musiikkipoliittiseen ohjelmaan

Kevätkokouksen jälkeen järjestetyssä jäsenistön tapaamisessa tutustuttiin päivitetyn musiikkipoliittisen ohjelman luonnokseen ja keskusteltiin esille tulleista huomioista. Päivitetty versio musiikkipoliittisesta ohjelmasta tullaan julkaisemaan pian.

Paljon kiitoksia jäsenistölle osallistumisesta!