Music x Media etsii kulttuurialan tekoja palkittavaksi sekä ottaa vastaan nimeämisiä Industry Awards 2022 -ehdokkaiksi

Industry Awards -gaala järjestetään Music x Media -tapahtuman yhteydessä Tampereella perjantaina 30. lokakuuta 2022. Gaalassa summataan kulunutta vuotta ja annetaan kiitosta niille, joille se kuuluu: vuoden aikana ammattitaidollaan, ratkaisuillaan, joustamisellaan, avuliaisuudellaan, menestyksellään ja kokonaisvaltaisella toiminnallaan vakuuttaneille musiikkialan toimijoille ja tahoille. Industry Awards -palkinto on arvostettu kiitos omalta yhteisöltä, Suomen musiikkialan ammattilaisilta.

Music x Media etsii luovia, maininnanarvosia tekoja, jotka ovat parantaneet alaa tai työyhteisöä

Millaiset merkittävät teot ovat kiinnittäneet huomiosi kuluneen vuoden aikana? Missä toiminnassa ovat arvot olleet kohdillaan, yhdenvertaisuus hienosti huomioitu, jatkuvan toiminnan edellytykset kestävällä pohjalla, yhteiskuntasuhteet vahvasti esillä, onnistunut kaupallinen tai viennillinen kulma tai vaikkapa kestävämpi kehitys konkreettisesti läsnä?

Voit ehdottaa omia tekoja tai kaverin tekoja, siis joko sellaisia joihin olet itse osallistunut tai joita olet alalla kohdannut. Voit nimetä niin monta tekoa kuin haluat. Kiinnitäthän huomiota ehdottamasi toiminnan taustalla vaikuttavien henkilöiden/ organisaatioiden diversiteettiin niin kansallisuuden, sukupuolen kuin toiminnan laajuuden osalta.

Ilmiannetuista teoista yksi palkitaan 30.9. järjestettävässä Industry Awards -gaalassa. Lopullisesta palkinnonsaajasta päättää Music x Median raati.

Kysely on avoinna la 16.8. saakka.

Vastaa kyselyyn tästä!

Nimeä Industry Awards -ehdokkaita

Ehdokkaita pääsee nimeämään 28 kategoriassa, ja jokaista kategoriaa kohden on mahdollista ehdottaa useampaa nimeä. Itsensä, työkavereiden tai oman organisaation ehdottaminen on täysin sallittua! Tärkeintä on antaa tukevat perustelut kullekin valinnalle. Lopulliset ehdokkaat asetetaan saatujen ehdotusten ja Music x Median raadin valintojen perusteella.

Vastausaikaa on 15.8. saakka.

Nimeä omat ehdokkaasi täällä.