Kategoriat
Yleinen

Aino Herranen Suomen musiikkineuvoston pääsihteeriksi

Suomen musiikkineuvoston uudeksi pääsihteeriksi on valittu FM Aino Herranen. Herranen on aloittanut tehtävässä 4.10.2022. Hän toimii myös toiminnanjohtajana Suomen Mieskuoroliitto ry:ssä, jolta pääsihteeripalvelu jatkossa ostetaan.

”Odotan innolla pääseväni työskentelemään aiempaa laajemmin musiikkialan yhteisen edunvalvonnan hyväksi. Aktiivinen vaikuttamistyö on lähellä sydäntäni, ja minulla on laaja kokemus järjestöhallinnosta, viestinnästä ja tapahtumatuotannosta. Toivon pääseväni hyödyntämään tätä osaamista monipuolisesti myös Suomen musiikkineuvoston pääsihteerinä”, Herranen kertoo.

Aino Herranen työskentelee Sulasolin toimistolla Helsingin Kaapelitehtaalla, ja hänet tavoittaa sähköpostitse paasihteeri.musiikkineuvosto@gmail.com ja puhelimitse 050 375 2248. ”Kuulen mielelläni jäsenjärjestöjen kuulumisia ja toiveita musiikkineuvoston toimintaan liittyen. Toivottavasti tapaamme pian esimerkiksi marraskuisessa syyskokouksessa ja sen yhteydessä järjestettävässä jäsentapaamisessa!”

Musiikkineuvoston pääsihteerinä aiemmin toiminut Sari Löytynoja siirtyi päätoimiseksi opiskelijaksi lokakuun 2022 alussa ja jäi pois musiikkineuvoston palveluksesta syyskuun lopulla. ”Lämpimät kiitokset musiikkineuvoston aktiiviselle hallitukselle, jäsenjärjestöille ja kaikille yhteistyökumppaneille kuluneista vuosista!”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s