Kategoriat
Yleinen

Eduskuntavaalipaneeli 6.3. Oodissa ja streamina

Jokaisen oikeus musiikkiin vahvistaa suomalaisen yhteiskunnan elinvoimaa! Suomen musiikkineuvoston eduskuntavaalipaneeli järjestetään Helsingin keskustakirjasto Oodissa Saarikoski-matolla (3. krs.) maanantaina 6.3.2023 klo 17-18.30.

Paneelissa keskustellaan eri puolueiden ehdokkaiden kanssa taide- ja kulttuurialan ja erityisesti monimuotoisen musiikkikenttämme toimijoiden merkityksestä, tukemisesta ja kehittämisestä.

Keskustelemassa ovat
Silvia Koski (ps.)
Mikko Kärnä (kesk.)
Minna Lindgren (vihr.)
Matti Niiranen (kok.)
Nasima Razmyar (sd.)

Keskustelua moderoi musiikintutkija, FT Lasse Lehtonen. Tilaisuudessa esiintyvät myös Metropolian musiikin tutkinto-ohjelman opiskelijat Sakurako Ishiyama (alttosaksofoni, Kaima-yhtye) ja Risto Kauppinen (tenorisaksofoni).

Paneelista toteutetaan myös verkkolähetys. Streamia voi seurata livenä tai jälkikäteen tallenteena osoitteessa https://vimeo.com/event/2982522.

Suomen musiikkineuvoston (Finnish Music Council Association ry) eduskuntavaalivaikuttamiskampanjaa rahoittaa Esittävän säveltaiteen edistämissäätiö (ESES). Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Keskustakirjasto Oodin ja Musiikin edistämissäätiön kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s