Kategoriat
Yleinen

Anna Dantchev aloittaa Suomen musiikkineuvoston pääsihteerinä

(c) Tero Ahonen

FM, MuM Anna Dantchev aloittaa Suomen musiikkineuvoston pääsihteerinä 5.6.2023.

”Suomalaisen musiikkialan monimuotoisuus, tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat lähellä sydäntäni”, Dantchev kertoo.”Minulla on myös vahva kokemus alan edunvalvonnasta, järjestötyöstä sekä musiikkialan monisäikeisestä ekosysteemistä. Odotan innolla, että pääsen yhdessä Suomen Musiikkineuvoston puheenjohtajan, hallituksen ja jäsenyhteisöjen kanssa tekemään työtä koko alan yhteisten teemojen äärellä.”

Suomen musiikkineuvoston pääsihteerin tehtävää hoitaa ostopalveluna Suomen mieskuoroliitto ry:n toiminnanjohtaja. Dantchev korvaa tehtävässä FM Aino Herrasen, joka siirtyi Sulasol ry:n toiminnanjohtajaksi 1.4.2023.

Hienoa, että Suomen musiikkineuvosto pääsee jatkamaan työtään suomalaisen musiikkikentän yhdyssiteenä ja kansainvälisten musiikkioikeuksien edistäjänä Suomessa Annan monipuoliseen osaamiseen tukeutuen,” toteaa musiikkineuvoston puheenjohtaja, säveltäjä Niilo Tarnanen.

Lisätietoja:

Niilo Tarnanen, puheenjohtaja

Suomen musiikkineuvosto

Finnish Music Council Association ry

niilo.tarnanen@musiccouncil.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s