Kategoriat
Yleinen

Video: Musiikki tuo yhteen

Musiikki tuo yhteen – asia, jonka takia kannattaa elää. Huilunsoiton harrastaja Yrjö Poutiainen Lumon puhaltajista kertoo videolla musiikin tärkeydestä omassa arjessaan. Musiikkiharrastuksen saatavuus ja saavutettavuus antavat merkitystä elämään, ruokkivat hyvinvointia ja rakentavat yhteisöllisyyttä läpi elämän.

Suomen musiikkineuvoston eduskuntavaalitavoitteena on, että valtion budjetista vähintään 1 % osoitetaan taiteelle ja kulttuurille ja että rahoituksen kohdentamisessa huomioidaan musiikkialan ekosysteemi koko moninaisuudessaan mahdollistamalla riittävän laaja tarjonta ja koulutuspolun katkeamattomuus. Yhdenvertainen pääsy musiikkiharrastuksen pariin, laadukas musiikkikasvatus ja -koulutus sekä vahva ammattimaisen musiikinharjoittamisen kenttä tukevat toisiaan ja rakentavat yhdessä suomalaisen kulttuurin tulevaisuutta. Harrastustoimintaa ohjaamaan tarvitaan myös riittävästi osaavia ammattilaisia.

Tutustu vaalitavoitteisiimme kokonaisuudessaan täällä: https://musiccouncil.fi/eduskuntavaalit-2023/ Eduskuntavaalien ennakkoäänestys Suomessa alkaa huomenna 22.3. ja varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 2.4.2023. Anna äänesi kulttuuria tukevalle ehdokkaalle!

Video on osa Suomen musiikkineuvoston eduskuntavaalikampanjaa, jota rahoittaa Esittävän säveltaiteen edistämissäätiö (ESES).

#eduskuntavaalit2023#jokaisenoikeusmusiikkiin

Video: Tuomas Saloniemi / Kutteri

Video Instagramissa: https://www.instagram.com/reel/CqDPosgIR8b/

Video Facebookissa: https://fb.watch/jpmR7MUQ6P/

Yksi vastaus aiheeseen “Video: Musiikki tuo yhteen”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s